Moederdag cadeau 2022

Het is weer bijna zo ver: Moederdag! Op deze dag mag er geen enkele moeder vergeten worden. Alle moeders moeten deze dag verwend worden. Het hele jaar lopen zij hard voor hun gezin. Deze dag zijn de rollen omgedraaid. Moeder mag een dagje niets doen. Het enige wat zij mag, is genieten van alle aandacht die zij kracht. Zij wordt op deze speciale dag in het zonnetje gezet en flink verwend. Hier hoort natuurlijk ook een cadeautje bij. Moeders worden heel erg blij van persoonlijke cadeautjes. Zij zijn gek op cadeautjes waar een foto van hun kinderen op staan. Deze cadeautjes koesteren zij en zullen zij nooit weggooien.

Bekijk hier de Moederdag cadeaus voor 2022 ->

Moederdag cadeau voor dit jaar 2022

 • Wijntje
  Drinkt jouw moeder graag een wijntje. Geef haar dan een heerlijke fles wijn cadeau. Op het etiket van de fles kan je een mooie foto laten drukken (of persoonlijke tekst).
 • Koffie
  Drinkt zij graag een kopje koffie. Geef haar dan een mooie mok cadeau. Op de mok kan je ook een foto of lieve tekst laten drukken. Als je niet zo maar een gewone mok wilt geven, kies dan voor de magische mok. Deze mok ziet er hetzelfde uit als elke andere mok, maar zodra deze mok warm wordt, verschijnt de foto of tekst.
 • Puzzelen
  Vindt jouw moeder het fijn om af en toe een legpuzzel te maken. Geef haar dan een mooie puzzel, met daarop een foto van jullie samen, cadeau. Ze kan vast niet wachten tot ze deze puzzel kan gaan maken.
 • Lezen
  Veel moeders vinden het fijn om af en toe te verdwalen in een goed boek. Ze vergeten dan alles en iedereen om zich heen. Als jouw moeder ook zo’n moeder is, geef haar dan een boekenlegger cadeau. Op de boekenlegger kan je een foto of tekst laten printen. Zo vergeet zij nooit meer waar zij gebleven is in haar boek.

Weet je al wat je wilt kopen of ben je er nog niet helemaal uit? Het komt vast goed met al deze suggesties! Veel plezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.